Meest recente blogs, podcasts en vlogs

Bekijk ons nieuwste blog

Kun jij mij hier vanaf helpen

Deze vraag wordt mij vaak gesteld.Het antwoord daarop is niet zo eenvoudig.Ik zal je uitleggen wat ik daarmee bedoel. Mijn ervaring leert mij, dat er voor ieder probleem een oplossing is.Echter we zijn allen uniek, wat maakt dat die oplossing voor ons allen, ook uniek is. CommunicatieEen uiting van een klacht: fysiek, mentaal, emotioneel is in mijn ogen een vorm van communicatie van je lichaam. Jouw lichaam communiceert dat er een disbalans is en die wordt geuit middels een klacht, iets waar je last van hebt, zodat je op onderzoek gaat naar de oplossing. Laten we als voorbeeld nemen, wat kan spelen in het voorjaar; hooikoorts HooikoortsHooikoorts in een uiting ofwel communicatie, dat er iets in je systeem in disbalans is. Is het daadwerkelijk een overdreven reactie van jouw lichaam op pollen bijvoorbeeld of is dit wellicht een uiting van iets anders?Iets wat je groei in de weg staat, de lente is immers een...

Vlogs en podcasts


Berichten archief

Media archief