Over Minervae

Hoe zou het zijn als je goed genoeg bent?

Wat we merken is dat iedereen die de weg naar Minervae vindt, nieuwsgierig is en daar zijn we blij mee! We kijken samen welke mogelijkheden er zijn om op een andere, misschien aanvullende manier naar je klacht of probleem te kijken. Dit doen we ook nadat de huisarts of specialist heeft geconstateerd dat er medisch niets te vinden is of  dat er weinig of niets aan jouw probleem te doen is.

Onze visie in het kort

Op ontdekkingsreis naar hoe jouw leven nog beter geleefd kan worden.  Dat is ons uitgangspunt. We zetten onze kennis en vaardigheden in om dit zo goed mogelijk te bereiken.  Van jou verwachten we dat je zo helder mogelijk vertelt waarvoor je komt.  Jezelf openstellen voor wat er op je afkomt, nieuwsgierig zijn en blijven om te ervaren en te leren, vinden we belangrijk. We waarderen het als je eerlijk bent over hoe de samenwerking voor jou is.

Werkwijze

Bij Minervae streven we ernaar om zo efficient mogelijk samen te werken. Dat betekent dat aan het einde van de intake helder is wat het verwacht aantal sessies zal zijn en hoeveel tijd er tussen de sessies zal zitten.
Verandering kan snel gaan en verandering kan tijd vragen. Samen kijken we in de sessie even terug naar de afgelopen periode en aan het einde vooruit  naar het vervolg of de verwachte afronding van onze samenwerking.
Van jou wordt verwacht dat je in de tussenliggende tijd werkt aan je aandachtspunten en als het nodig is contact zoekt voor overleg.

Jouw investering

We willen je vanaf de start van de samenwerking helderheid bieden wat onze dienstverlening kost. Minervae heeft geen afspraken met zorgverzekeraars en streeft er altijd naar om het aantal sessies zo efficient mogelijk in te zetten voor de klacht(en) waarvoor je komt. De kosten voor een sessie kun je dan ook zien als een waardevolle investering in jezelf.

Dit betekent dat je elke sessie per pin transactie afrekent. Indien gewenst kunnen we achteraf een factuur sturen via e-mail. Minervae hanteert verschillende tarieven voor haar aanbod. Je vindt de tarieven bij elke oplossing die we bieden.

Benieuwd naar wie we zijn bij Minervae? Lees dan hier verder

"Health is the most important thing you have in life!"

Neem gerust contact op!