Omnivesta

Welkom bij Omnivesta: waar persoonlijke groei en ontwikkeling samen komt!

Minervae en Omnivesta

Minervae is ondergebracht in Omnivesta: een bijzonder en multifunctioneel gebouw gevestigd aan de St. Agnetenweg 45 in Nijmegen –Oost.  

Omnivesta, wat vrij vertaald: –  “alles onder 1 dak” –  betekent ; wil een Ont-Moet plaats zijn voor meerdere initiatiefnemers,  bij voorkeur vanuit een holistische denk en werkwijze.  “Samen een ont-moetingsplaats bieden voor een ieder die persoonlijke ontwikkeling en groei zoekt”,  is de doelstelling van de oprichters van Omnivesta.

Met liefde en aandacht is ervoor gezorgd dat het gebouw zijn bijzondere karakter behouden heeft en dat elke ruimte zijn eigen unieke uitstraling heeft. De verschillende werkruimten ( in totaal 5) bieden mogelijkheden voor zowel groepsgerichte activiteiten als ook voor één op één sessies.

Is Omnivesta ook een werkplek voor jou? 

Ruimten zijn te huur per dagdeel;  langer achter elkaar huren om verzekerd te zijn van een fijne werkplek, is zeker bespreekbaar!

Om een indruk te krijgen wat een grote ruimte huren kost per dag(deel):

  • 09.00 – 13.00  € 50,-
  • 09.00 – 17.00  € 100,-
  • 09.00 – 00.00 € 150,-
  • 09.00 – 09.00 € 250,-

( bedragen zijn exclusief BTW en eindschoonmaak en inclusief koffie en thee)

Nieuwsgierig geworden? Kom kijken en ervaren!

De foto’s geven een eerste indruk. Om nog een beter beeld en gevoel te krijgen wat een ruimte bij Omnivesta voor jou kan betekenen, nodigen we je graag uit. Graag tot ziens bij Omnivesta!

Benieuwd geworden of Omnivesta een praktijkruimte voor jou heeft? Neem contact op! We helpen je graag verder.

".......Hoe zou het zijn als de toekomst tóch in jouw handen ligt......."

Neem contact op voor het maken van een afspraak