- NEI

Neuro Emotionele Integratie (NEI)

Herken je dat… een probleem en/of een klacht die “blijft hangen”. Niets lijkt te helpen en toch heb jij er last van en wil je verder. Bij deze werkvorm gaan we samen op zoek naar de oorzaak, samen opsporen, herkennen en bewustzijn creëren. We gaan op onderzoek naar wat de oorzaak is van je probleem en/of klacht. En wat voor jou de meest passende, unieke oplossing is. Zodat vervolgens je probleem en/of klacht kan transformeren. De mogelijkheden voor NEI  zijn eindeloos en kan bijvoorbeeld ingezet worden als je;

-(vage) lichamelijke klachten hebt
-wilt onderzoeken wat je lichaam communiceert
-los wilt komen van patronen die niet goed voor je zijn
-wilt stoppen met verslaving, zoals roken
-je natuurlijke gewicht, met gemak wilt bereiken
-eigenlijk alles waar je ‘last’ van hebt

 

 

 

Neuro Emotionele Integratie (NEI)  is een methode om snel bij de kern van je probleem te komen. We maken gebruik van een meetinstrument (biotensor) die energie, specifiek de doorstroming van energie, kan meten. Deze meting is direct zichtbaar. Aan de hand van protocollen verzamelen we tijdens de sessie informatie over jouw blokkades (fysiek, mentaal, emotioneel).
Op deze manier kunnen we de oorzaak en bv onverwerkte emoties, op een vriendelijke en effectieve manier opsporen en oplossen. Lange praatsessies zijn (vaak) niet nodig.

maak een afspraak

 Procedure

  • Sessie: 1,5 uur
  • Aantal in overleg

 Tarieven :

  • € 125,-

terug naar het aanbod