Wie zijn wij?

Hoe zou het zijn als je altijd een keuze hebt?

“Elke dag is een nieuwe dag om te leren en te groeien”.

Zo denken en werken wij graag. Werken met onze klanten levert ons ook nieuwe ervaringen en kennis: een prachtige balans!
Onszelf ontwikkelen door bijvoorbeeld (bij)scholing blijven we met plezier en een nieuwsgierige blik doen.
We stellen ons graag aan je voor.

Debora Davidson Descelles

Ik ben oprichter en eigenaar van Minervae, aNEImal en Omnivesta. Ik ben o.a. gediplomeerd NEI therapeut, Hypnotherapeut, Systemisch Coach en trainer van Lijfkracht-herstel en duikinstructeur. Ik heb in mijn loopbaan op diverse plekken in de wereld en in diverse functies gewerkt en mijn ervaring opgedaan. Al deze ervaringen komen perfect samen in mijn werk.

Altijd heb ik geweten dat er meer is dan wat er aan het oppervlak te zien is. Dit gevoel heb ik nooit kunnen staven totdat ik tijdens mijn zoektocht in mijn eigen persoonlijke ontwikkeling, via een goede bekende (en zeer bekwame acupuncturist), met NEI therapie en Systemisch Werken in aanraking kwam. De puzzelstukjes vielen op hun plek en deze prettige manier van ondersteunen/behandelen/testen voelde direct vertrouwd voor mij. Ook gaf het mij handvatten voor de toekomst en antwoorden op (complexe) vraagstukken. Het heeft me in een korte tijd veel inzichten gegeven, waardoor het gevoel ‘dat er meer is, dan wat er aan de oppervlakte te zien is’ werd omgezet in weten ‘dat er meer is, dan er aan de oppervlakte te zien is”.

Ik werk ook intuïtief en weet dit in combinatie met onze verschillende werkvormen zo in te zetten dat er voor jou altijd maatwerk wordt geboden.

Je kunt bij mij terecht voor NEI, Hypnose, Lijfkracht herstel, Familie opstelling, NLPAcces Consiousness Body ProcessAcces Consiousness BarsEincaustic Art en een combinatie hiervan, waardoor maatwerk ontstaat.

Petra Loomans

Ik heb 12,5 jaar als Vaktherapeut Beeldend in de GGZ gewerkt. Zeer leerzaam voor mij om te ontdekken dat door letterlijk problemen in beeld te brengen er niet alleen zichtbaar gemaakt wordt wat er bij iemand van binnen speelt, maar dat het ook kan helpen te veranderen. Een mooie aanvulling bleek de opleiding tot NEI coach te zijn. Deze NEI methode heeft als groot pluspunt dat je als coach voor iemand zijn onbewuste processen letterlijk zichtbaar en voelbaar kan maken.

Een stap verder voor mij in het werken met deze (on) bewuste processen  is werken met de techniek die IEMT biedt.  IEMT is een boeiende techniek die rechtstreeks met het brein aan de slag gaat en soms verrassend snelle verandering teweeg brengt. De techniek van Lijfkracht herstel  en Acces bars is een zeer welkome aanvulling om letterlijk vanuit het lichaam te kunnen werken aan (on)bewuste signalen over je mentale gezondheid.

Ik maak tijdens mijn werk gebruik van wat in mij opkomt en toets dat bij je om jou zo snel mogelijk tot de kern van je probleem te brengen. Op deze manier wil ik je zelf laten ervaren waar voor jou de sleutel tot veranderen ligt.

Je kunt bij mij terecht voor NEI, IEMTAcces Consiousness Bars en Lijfkracht herstel