Wie zijn wij?

Hoe zou het zijn als je altijd een keuze hebt?

“Elke dag is een nieuwe dag om te leren en te groeien”.

Zo denken en werken we graag bij Minervae. Werken met onze klanten levert ons weer nieuwe ervaringen en kennis: een prachtige balans! Onszelf ontwikkelen door bijvoorbeeld (bij)scholing blijven we doen. We stellen ons graag aan je voor.

Debora Davidson Descelles

Ik ben eigenaar en oprichter van Minervae. Ik ben o.a. gecertificeerd NEI therapeut, Hypnotherapeut, Systemisch Coach en duikinstructeur. Ik heb in mijn loopbaan op diverse plekken in de wereld en in diverse functies mijn ervaring opgedaan. Ik ben er van overtuigd dat al ervaringen samenkomen in mijnwerk als coach.
Altijd heb ik geweten dat er meer is, dan wat er aan het oppervlak te zien is. Dit gevoel heb ik nooit kunnen staven, totdat ik tijdens mijn zoektocht in mijn persoonlijke ontwikkeling, via een goede bekende (en zeer bekwame acupuncturist) met NEI therapie en Systemisch Werken in aanraking kwam. De puzzelstukjes vielen op hun plek en voelde me direct vertrouwd met deze prettige manier van testen/behandelen. Ook gaf het mij direct handvatten en antwoorden op (complexe) vraagstukken. Het heeft me in een korte tijd veel inzichten gebracht, waardoor het gevoel ‘dat er meer is, dan wat er aan de oppervlakte te zien is’ werd omgezet in weten ‘dat er meer is, dan er aan de oppervlakte te zien is”.
Ik maak tijdens mijn werk gebruik van mijn intuïtief vermogen en weet dit in combinatie met verschillende technieken zo in te zetten dat er voor jou maatwerk wordt geboden.

Je kunt bij mij terecht voor NEI, Hypnose, Lijfkracht herstel, Familie opstelling, NLPAcces Consiousness Body Process en Acces Consiousness Bars

Petra Loomans

Als Vaktherapeut Beeldend heb ik de eerste 12,5 jaar van mijn werkzame leven ervaring opgedaan in de GGZ. Zeer leerzaam voor mij om te ontdekken dat veranderen soms heel snel kan gaan, maar soms ook heel veel moeite kan kosten. Via een goede vriendin heb ik nieuwsgierig de opleiding tot NEI coach gevolgd waar ik kennis maakte met onbewuste processen die een verandering mogenlijk of juist lastig maken. Afstemming op jezelf en afstemming op de ander met wie je werkt is daarbij essentieel. De volgende ontwikkelstap die ik maakte is het volgen van de IEMT practitioner opleiding. Een boeiende techniek die rechtstreeks met het brein aan de slag gaat en soms verrassend snelle verandering teweeg brengt. Samen met Debora heb ik naast de NEI opleiding, de techniek van Lijfkracht herstel geleerd en ben ik bezig met de techniek van hypnose onder de knie te krijgen.
Ik maak tijdens mijn werk gebruik van wat in mij opkomt en toets dat bij je om jou zo snel mogelijk tot de kern van je probleem te brengen. Op deze manier wil ik je zelf laten ervaren waar voor jou de sleutel tot veranderen ligt.

Je kunt bij mij terecht voor NEI, IEMTAcces Consiousness Bars en Lijfkracht herstel