- Training / Workshop

Training / Workshop

Ontwikkeling

Jezelf ontwikkelen is en blijft belangrijk vinden we. Dit kan  je ook doen door kennis op te doen in een workshop of training. Wij bieden  bij Minervae diverse mogelijkheden aan voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Of het nu puur voor jezelf is, of bedoeld als verrijking voor je eigen werkplek en/of praktijk.  Momenteel kunnen we je de volgende mogelijkheden aanbieden:

 • Werken met de Biotensor
 • Cursus Lijf-kracht herstel

 

 

 

Training Energetisch werken met de biotensor

Ontdek DE manier om snel en gemakkelijk bij de kern van het probleem te komen! Tijdens deze training leer je praktisch om te gaan met de biotensor. Een biotensor is een uiterst gevoelig meet- en testinstrument, die je kan inzetten om op meer onbewust niveau informatie te verzamelen. Informatie die kan verhelderen in de klachten die iemand ervaart. De biotensor kan ook verhelderen welke oplossing daarin het beste past. Door energetische testen kunnen bijvoorbeeld fysieke klachten en/of eventuele onverwerkte trauma’s/emoties op een vriendelijke, effectieve manier worden opgespoord en opgelost.

In deze training ga je aan de slag om te ontdekken wat je met de biotensor kan voor je persoonlijke ontwikkeling, hoe je ermee vertrouwd kan raken én hoe je het energetisch werken met de biotensor kan inzetten in je eigen praktijk of werkomgeving.

In de tweedaagse training leer je onder andere:
– hoe je energie bij jezelf kan meten en hoe de biotensor jou de informatie kan geven waar je naar zoekt;
– hoe je de biotensor kan gebruiken als testinstrument bij iemand anders
– hoe je een blokkade kunt opzoeken
– hoe je een oplossing kunt uitmeten
– hoe je een eenvoudige sessie zelf kunt uitvoeren

Ben je geïnteresseerd in energetisch werken of wil je weten hoe je kunt bijdragen aan de ontwikkeling van je jezelf en anderen? Neem contact op!

Cursus Lijfkrachtherstel

Kom in beweging! Ieder mens kan zichzelf en een ander helpen genezen!….Zonder uitzondering! Met gerichte inzet van je eigen Lijfkracht. Deze Lijfkracht is aanwezig in iedere lichaamscel en je leert in deze cursus om jouw Lijfkracht te activeren. Na het activeren is deze energie onbeperkt inzetbaar voor het herwinnen van de eigen gezondheid én die van een ander.

Deze cursus is ontwikkeld door Jeffrey van den Dolder van Praktijk Blauw. Deze cursus wordt nu onder andere door Minervae aangeboden. In de cursus leer je hoe je jezelf en een ander doeltreffend kunt behandelen. De volgende onderdelen komen aan bod:                                                                   

 • nekpijn; rugpijn; hoofdpijn; zere schouders              
 • pijnlijke voeten; pijnlijke heupen; pijnlijke knieën     
 • spanningen; vermoeidheid; stress
 • brandwonden; kneuzingen
Wat  leer je in de cursus Lijfkracht-herstel?
 • De principes van energetische geneeskunde;
 • Het opwaarderen van je eigen energie niveau;
 • Doeltreffende behandeling van de nek, rug, schouders, het bekken, het hoofd en de voeten;
 • Inzicht in het ontstaan van klachten;
 • Het leren stellen van de juiste vragen om iemand vooruit te kunnen helpen;
 • Werken met een heldere intentie;
 • Hoe je jezelf (en een ander) kunt ontdoen van spanningen, pijn- en gezondheidsklachten.

Na deze cursus ben jij direct in staat om jezelf én een ander te helpen genezen bij veelvoorkomende gezondheidsklachten. Nieuwsgierig geworden? Neem contact op!

Heb je zelf een mooie werkvorm die je graag wilt overbrengen aan geinteresseerde deelnemers? Kijk dan wat Omnivesta je aan mogelijkheden biedt.